Lotus Inner Circle

“A flower doesn’t think of competing to the flower next to it, it just blooms.”

foto: Ibiza

Succes en welvaart, net als een gezond en gelukkig bestaan, liggen voor een ieder binnen handbereik. Zolang je maar weet wat echt belangrijk is en je focust op het uiteindelijke doel van je hart. Want dat klopt! In deze wereld zijn er teveel afleidingen, maar om geweldige dingen te bereiken en je dromen te vervullen, moet je gefocust blijven op het doel. Dit vereist moed, vastberadenheid en standvastigheid. En dat is nu net iets wat ze ons niet in de schoolbanken leren. Onze denkwijze is zo doordrenkt van ellende, verlies, armoede dat we weigeren datgene te geloven wat we niet begrijpen. Daarmee leggen we in onze mind allerlei beperkingen op. Hoe vaak is niet tegen je gezegd dat om succesvol te zijn je hard moet werken en een goede opleiding moet hebben? Je bent echt niet alle dingen die je hebt geaccepteerd in de overtuiging dat je “niet goed genoeg” bent.

We moeten vertrouwen hebben in onszelf en in onze toekomst. We moeten bereid zijn te dromen van betere dagen, van mogelijkheden. Onze dromen bevatten de mogelijkheden en het potentieel van een prachtige toekomst. Naast onze dromen hebben we onze emoties die ons onderweg leiden. Onze emoties zijn onze boodschappers. Ze zijn hier om ons te helpen op het pad van het ontdekken van ons ware zelf en onze welzijn. Ze schijnen een licht op het pad dat naar ons geluk leidt.

3 drivers voor een goede relatie met jezelf:

  • Besteed aandacht aan je emoties. Ze vertellen je wat waar is en welke talenten diep van binnen verborgen liggen, mogelijk onderdrukt door jarenlange opvoeding en proberen in te passen, of vertroebeld door het nastreven van de verkeerde doelen. Verlies nooit uit het oog wat echt belangrijk is voor jou.
  • Zoek en ervaar je eigen waarheid. Het leeft diep in jou. Je vindt het door naar je hart te luisteren. Een ieder van ons heeft zijn eigen waarheid. Dit omdat een ieder de dingen op zijn eigen manier ziet en ook anders voelt. We floreren het best als we onze eigen waarheid waarderen en de waarheid van anderen respecteren. Zo vinden we het antwoord op al onze vragen. Onze waarheid woont in ons eigen hart, niet in die van een ander.
  • Geniet van het huidige moment. Laat je humeur niet door een ander verpesten. Kom in contact met je innerlijke kind en ontdek spelenderwijs je omgeving en wat je voelt. Leef en heb lief zonder geremd te worden door wat anderen zullen denken. Focus op wat je innerlijke kind nodig heeft en leer leven met een licht hart.
foto: Ibiza
Truth is that which resonates with the Soul
(foto: Ibiza)

~ No Lotus, No Mud ~ De lotus is een pracht van een bloem die groeit uit modderige aarde onder water. En net als de lotus hebben we heel lang onbewust “onder water” geleefd en wordt het tijd uit de modder te geraken, reikend naar het licht en de waarheid van wie we werkelijk zijn.

Music is the Mediator between the Spiritual and the Sensual Life! ~ Ludwig Beethoven ~

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen en in je eigen kracht te staan. Graag neem ik je mee op reis om kennis te maken met je innerlijke wereld. Het innerlijke weten en je eigen wijsheid vanuit je hart. Een reis die soms best pittig kan zijn, maar zo ontzettend waardevol! Activeer dus je innerlijke lotus door te proeven aan onderstaande bytes. Deze triggeren vibraties in je en nodigen je uit om jezelf beter te leren kennen en vriendschap te sluiten met jezelf. Ervaar rust in je hoofd, energie in je lichaam en verbinding met je hart. Een bijzondere reis naar een onafhankelijk leven in liefde en harmonie.

  • Revitaliserende Klankenbad

Puur een moment voor jezelf! Diverse klankschalen en andere muziekinstrumenten omringen het lichaam met verschillende harmonische tonen, waardoor de vitale energie weer vrij gaat stromen. Laat alle controle los, maak je hoofd leeg, open je hart en kom in het hier en nu.

  • Quick Gong Recharge

Laat jezelf volledig onderdompelen in een cocon van krachtige, ritmische geluidsrimpelingen. Voel hoe de golven je meenemen en je één wordt met de tonen van de gong. Je ontvangt nieuwe energie en wat je nodig hebt om meer voor je eigen passie te gaan.

  • Sound Healing Behandeling

Stemvorken en klankschaal resonanties op bepaalde meridiaan punten op het lichaam zorgen dat vastzittende energie wordt losgemaakt en getransformeerd. Door de compositie van balancerende frequenties voel je diepe ontspanning, expansie en zuivering op elk niveau van je wezen. Alles stroomt weer. Je innerlijke rustpunt.